MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

<< Terug

Hoera geslaagd!

5 juni 2020 Algemeen

Op 4 juni - Nationale Slaagdag – kregen de examen leerlingen van het Dockinga College officieel te horen of de vlag uit kon omdat ze geslaagd zijn. Bij heel veel leerlingen ging de speciaal ontworpen ‘Hoera geslaagd’ vlag in top!

Gefeliciteerd!

Omdat de uitslag dit jaar gebaseerd is op de resultaten van de schoolexamens, wisten veel leerlingen de uitslag al. Door corona verliep het jaar anders dan verwacht, maar we zijn trots op alle leerlingen die in deze bijzondere periode toch hun diploma hebben gehaald. Een prachtig resultaat waar we alle geslaagden mee feliciteren!

Diploma-uitreiking

Nu volgt nog de diploma-uitreiking. Alle locaties zijn dit in een aangepaste maar feestelijke vorm aan het organiseren, om toch de schoolperiode samen met mede leerlingen, docenten en naaste familie af te sluiten en het officiële diploma te tekenen en in ontvangst te nemen. Een persoonlijke uitnodiging wordt via de locaties verstuurd.

Resultaatverbeteringstoetsen

Alle leerlingen die nog niet zijn geslaagd wensen we veel succes met de resultaatverbeteringstoetsen. We hopen dat jullie alsnog zullen slagen. Zet ‘m op!

Uitslag per locatie

Vmbo Kaderberoepsgerichte leerweg – 100% geslaagd
Vmbo Basisberoepsgericht leerweg (inclusief Leren en Werken Traject) – 100% geslaagd
Vmbo Gemengde & Theoretische leerweg – 96% geslaagd
Havo – 95% geslaagd
Vwo - 97% geslaagd

Een paar foto's van leerlingen met de Dockinga College Hoera geslaagd vlag:

NieuwsArchief

NieuwsArchief